· 

Beton amprentat Timișoara

Pavaje beton amprentat Timișoara

 Beton amprentat Timiș TIMISOARA

     Ne ocupăm în special  cu realizarea pavajului din beton amprentat, beton dezactivat, beton periat si beton superfinisat, lucrăm în toată țara, sediul nostru central este în Timișoara Tel / 0800 472 335

De ce este important sa acordam atenție calității manoperei si nu prețului?

       Faptul că , de cele mai multe ori, suntem tentați sa optăm pentru cel mai mic preț nu este o noutate si nu trebuie tratat drept un subiect tabu. Influenta prețului asupra modului de achiziție este o realitate. Totuși, conform spuselor experților, alegerea in funcție de cel mai mic preț manoperă pavaj din beton amprentat este o practică fundamental greșită. In schimb, aceștia ne recomandă sa ne îndreptăm atenția către calitatea execuției lucrărilor.

        De exemplu, echipele care practică preturi foarte mici maschează de cele mai multe ori o lipsa a experienței  forțând termenul de predare al lucrărilor, sărind peste mai multe etape ( precum tratarea post turnare a betonului )  ori  fac rabat de la materiale ( punând  o grosime de beton mai subțire decât cea recomandată de specialiști. Totodată, un preț mai mare nu garantează nimănui o lucrare de foarte buna calitate. Înțelegem, așadar, de ce prețul nu este un indice corect. 

        Mai mult decât atât, experții ne recomandă ca atunci când studiem piața, să solicităm oferte cât mai multor specialiști. De asemenea, odată intrați în posesia ofertelor, acestea trebuie studiate în detaliu pentru a identifica serviciile incluse. Nu veți fi surprinși să observați că ofertele cu tarife mai mici nu reflectă, de regulă, nevoile reale și complete ale solicitantului. astfel, până la finalizarea lucrărilor, cumulul tarifelor ascunse vor face ca investiția să depășească cu mult oferta inițială .

 

            PRETURI  PAVAJE BETON AMPRENTAT

 

   Prețul pavajului din beton amprentat variază în funcție de fiecare lucrare in parte începând cu:

- 70lei -  100lei/m2  include manopera , fibră de polipropilenă , colorantul întăritor si rășina protectoare ( fără beton , fără plasa de fier )

 

-130lei - 160lei/m2  toate materialele incluse ( manopera , plasă de fier , fibră de polipropilenă , colorantul întăritor , rășina de protecție si betonul cu o grosime de 8 - 10cm ) lucrarea finalizată

Beton amprentat Timișoara

pavaj beton amprentat Timișoara
www.pavajebetonamprentat.eu

CONTACT

Trimite un mail si va răspundem in cel mai scurt timp posibil

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.