· 

Beton Amprentat Mangalia-oferta pret 2024

PAVAJ BETON AMPRENTAT MANGALIA

Executăm  lucrări de pavare cu beton amprentat în Mangalia  si Constanța Tel 0764190729

De ce este important sa acordam atenție calității manoperei si nu prețului?

       Faptul că , de cele mai multe ori , suntem tentați sa optăm pentru cel mai mic preț nu este o noutate si nu trebuie tratat drept un subiect tabu . Influenta prețului asupra modului de achiziție este o realitate . Totuși , conform spuselor experților , alegerea in funcție de cel mai mic preț manoperă pavaj din beton amprentat este o practică fundamental greșită . In schimb , aceștia ne recomandă sa ne îndreptăm atenția către calitatea execuției lucrărilor .

        De exemplu , echipele care practică preturi foarte mici maschează de cele mai multe ori o lipsa a experienței  forțând termenul de predare al lucrărilor , sărind peste mai multe etape ( precum tratarea post turnare a betonului )  ori  fac rabat de la materiale ( punând  o grosime de beton mai subțire decât cea recomandata de specialiști . Totodată , un preț mai mare nu garantează nimănui o lucrare de foarte buna calitate . Înțelegem , așadar , de ce prețul nu este un indice corect. 

        Mai mult decât atât , experții ne recomanda ca atunci când studiem piața , sa solicităm oferte cât mai multor specialiști . De asemenea , odată intrați în posesia ofertelor , acestea trebuie studiate în detaliu pentru a identifica serviciile incluse . Nu veți fi surprinși să observați ca ofertele cu tarife mai mici nu reflectă , de regulă , nevoile reale si complete ale solicitantului . astfel , până la finalizarea lucrărilor , cumulul tarifelor ascunse vor face ca investiția să depășească cu mult oferta inițială .

 PRETURI  PAVAJE BETON AMPRENTAT MANGALIA

 

   Prețul pavajului din beton amprentat variază în funcție de fiecare lucrare in parte începând cu:

- 70lei -  100lei/m2  include manopera , fibră de vidrio , colorantul întăritor si rășina protectoare ( fără beton , fără plasa de fier )

-130lei - 160lei/m2  toate materialele incluse ( manopera , plasă de fier , fibră de vidrio , colorantul întăritor , rășina de protecție si betonul cu o grosime de 8 - 10cm ) lucrarea finalizată

Beton amprentat  Mangalia !

beton amprentat Mangalia
www.pavajebetonamprentat.eu