· 

Beton amprentat Mogoșoaia-Ilfov

BETON AMPRENTAT MOGOȘOAIA-ILFOV

 

     Executăm lucrări de pavare curți , parcuri , alei , centre comerciale , parcări , etc . din beton amprentat , beton dezactivat , beton periat , pavaj beton superfinisat si pardoseli epoxidice ,TEL . 0800 471 692  de asemenea ne ocupam si cu excavatul si nivelatul  terenului ,  ( fundații , fose septice , piscine , șanțuri , canalizări etc . ) deținem excavatoare si camioane de mici dimensiuni ce fac posibil accesul in spatii greu accesibile  . 

Descoperiți frumusețea durabilă a serviciului nostru 'pavaj beton amprentat'. Aducem la viață căile de acces , terasele și spațiile de agrement cu o varietate de modele și culori care imită naturalețea pietrei , cărămizii sau chiar a lemnului . Cu o întreținere minimă și o rezistență îndelungată , pavajele noastre amprentate sunt soluția ideală pentru a adăuga un plus de eleganță și stil proprietății dumneavoastră . Frumusețea durabilă și versatilitatea pavajelor cu 'Pavaj din beton amprentat'.       Serviciul nostru transformă spații obișnuite în capodopere de design , oferind o gamă largă de modele și texturi pentru a se potrivi oricărui decor . De la priveliști elegante de grădină până la alei robuste și terase atractive , betonul nostru amprentat este soluția ideală pentru valorificarea peisajelor rezidențiale sau comerciale . Rezistența la intemperii și ușurința de întreținere fac din pavajul nostru alegerea perfectă pentru un aspect estetic îmbunătățit și un avantaj funcțional pe termen lung .

 

    Transformați-vă curtea într-un peisaj de vis cu serviciul nostru 'Amenajare curte cu pavaj din beton amprentat'. Oferim o soluție durabilă și estetică pentru exteriorul dumneavoastră , folosind beton amprentat pentru a crea alei , terase și zone de relaxare , cu o varietate de modele și culori la alegere .

De ce este important sa acordam atenție calității manoperei si nu prețului?

       Faptul că , de cele mai multe ori , suntem tentați sa optăm pentru cel mai mic preț nu este o noutate si nu trebuie tratat drept un subiect tabu . Influenta prețului asupra modului de achiziție este o realitate . Totuși , conform spuselor experților , alegerea in funcție de cel mai mic preț manoperă pavaj din beton amprentat este o practică fundamental greșită . In schimb , aceștia ne recomandă sa ne îndreptăm atenția către calitatea execuției lucrărilor .

        De exemplu , echipele care practică preturi foarte mici maschează de cele mai multe ori o lipsa a experienței  forțând termenul de predare al lucrărilor , sărind peste mai multe etape ( precum tratarea post turnare a betonului )  ori  fac rabat de la materiale ( punând  o grosime de beton mai subțire decât cea recomandata de specialiști . Totodată , un preț mai mare nu garantează nimănui o lucrare de foarte buna calitate . Înțelegem , așadar , de ce prețul nu este un indice corect. 

        Mai mult decât atât , experții ne recomanda ca atunci când studiem piața , sa solicităm oferte cât mai multor specialiști . De asemenea , odată intrați în posesia ofertelor , acestea trebuie studiate în detaliu pentru a identifica serviciile incluse . Nu veți fi surprinși să observați ca ofertele cu tarife mai mici nu reflectă , de regulă , nevoile reale si complete ale solicitantului . astfel , până la finalizarea lucrărilor , cumulul tarifelor ascunse vor face ca investiția să depășească cu mult oferta inițială .

PRETURI  PAVAJE DIN BETON AMPRENTAT

 

   Prețul pavajului din beton amprentat variază în funcție de fiecare lucrare in parte începând cu:

- 70lei -  100lei/m2  include manopera , fibră de polipropilenă , colorantul întăritor si rășina protectoare ( fără beton , fără plasa de fier )

-130lei - 160lei/m2  toate materialele incluse ( manopera , plasă de fier , fibră de polipropilenă , colorantul întăritor , rășina de protecție si betonul  ( B 350  C 20/25 cu o grosime de 8 - 10cm ) lucrarea finalizată .

Beton amprentat Mogoșoaia .

pavaj beton amprentat Mogoșoaia
www.pavajebetonamprentat.eu