· 

beton amprentat Lazu-Constanta

BETON AMPRENTAT LAZU

        TEHNOLOGIA APLICARII PAVAJULUI DIN BETON AMPRENTAT

 

          Modul de executie-Beton amprentat Lazu

     Pavajul din beton amprentat are ca materie prima o masa de beton crud , special cu o inalta rezistenta ( B350 C 20/25 ) , amestecat cu fibre de polipropilena ce impiedica aparitia microfisurilor si armat cu plasa sudata de fier (4X10X10) , cu o grosime ideala de 8-10 cm aplicata pe o suprafata pregatita in prealabil . Dupa intinderea (respectarea nivelor impuse) si nivelarea betonului se obtine o suprafata apta pentru aplicarea colorantului intaritor si trecerea la amprentare cu ajutorul matritelor speciale alese de client in functie de proiectul ce urmeaza a fi realizat . Colorantul intaritor (culoarea) este compusa din ciment , minerale , pigmenti si aditivi speciali , va permite obtinerea texturii ideale ale fiecarui model , oferindu-i o rezistenta ridicata la uzura . Pentru clientii care au o imaginatie bogata nu exista limite in modurile prin care poate alege culoarea si imprimarea betonului . Va puteti alege un model standard pe care il putem personaliza dupa imaginatia care o aveti dumneavostra si in urma sfaturilor oferite de specialistii nostrii .

 Va dorim succes si o intrevedere cat mai curand pentru realizarea proiectului dumneavoastra !

Pavaj beton amprentat Lazu

  PRET PAVAJE BETON AMPRENTAT

 

   Pretul pavajului din beton amprentat variaza in functie de fiecare lucrare in parte incepand cu:

- 60lei -  100lei/m2  include mana de  lucru , fibra de vidrio , colorantul intaritor si rasina protectoare (fara beton)

-110lei - 160lei/m2  toate materialele incluse (mana de lucru , plasa de fier,fibra de vidrio , colorantul intaritor , rasina de protectie si betonul cu o grosime de 8 - 10cm) lucrarea lasata la gata

beton amprentat Lazu
www.pavajebetonamprentat.eu