· 

Beton amprentat Voluntari

BETON AMPRENTAT VOLUNTARI

    Ne ocupam cu executarea lucrarilor de pavare cu beton amprentat , pavare cu beton elicopterizat , pavaj din beton dezactivat si beton periat . Telf . 0764190729  . 

De ce este important sa acordam atentie calitatii manoperei si nu pretului?

       Faptul ca , de cele mai multe ori , suntem tentati sa optam pentru cel mai mic pret nu este o noutate si nu trebuie tratat drept un subiect tabu . Influenta pretului asupra modului de achizitie este o realitate . Totusi , conform spuselor expertilor , alegerea in functie de cel mai mic pret manopera pavadin beton amprentat este o practica fundamental gresita . In schimb , acestia ne recomanda sa ne indreptam atentia catre calitatea executiei lucrarilor .

        De exemplu , echipele care practica preturi foarte mici mascheaza de cele mai multe ori o lipsa a experientei , ori forteaza termenul de predare al lucrarilor , sarind peste mai multe etape (precum tratarea post turnare a betonului) . Totodata , un pret mai mare nu garanteaza nimanui o lucrare de foarte buna calitate . Intelegem , asadar , de ce pretul nu este un indice corect. 

        Mai mult decat atat , expertii ne recomanda ca atunci cand studiem piata , sa solicitam oferte cat mai multor specialisti . De asemenea , odata intrati in posesia ofertelor , acestea trebuie studiate in detaliu pentru a identifica serviciile incluse . Nu veti fi surprinsi sa observati ca ofertele cu tarife mai mici nu reflecta , de regula , nevoile reale si complete ale solicitantului. astfel,  pana la finalizarea lucrarilor , cumulul tarifelor ascunse vor face ca investitia sa depaseasca cu mult oferta initiala .

 

            PRETURI  PAVAJE BETON AMPRENTAT

 

   Pretul pavajului din beton amprentat variaza in functie de fiecare lucrare in parte incepand cu:

- 70lei -  100lei/m2  include manopera , fibra de vidrio , colorantul intaritor si rasina protectoare (fara beton , fara plasa de fier)

-120lei - 160lei/m2  toate materialele incluse ( manopera , plasa de fier , fibra de vidrio , colorantul intaritor , rasina de protectie si betonul cu o grosime de 8 - 10cm ) lucrarea finalizata

   

COMPLETEAZA FORMULARUL PENTRU OFERTA

Completand acest formular , cu cat ne scrieti mai multe detalii despre lucrarea ce urmeaza a fi realizata cu atat oferta va fi mai exacta , Raspundem la toate mesajele in cel mai scurt timp posibil

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.