· 

BETON AMPRENTAT ÎN BISTRIȚA-NĂSĂUD TEL. 0764190729

PAVAJE DIN BETON AMPRENTAT ÎN BISTRIȚA-NĂSĂUD

  AMENAJĂRI CURȚI CU PAVAJE DIN BETON AMPRENTAT 

CU CE NE OCUPĂM? OFERIM SERVICII COMPLETE ÎN BISTRIȚA-NĂSĂUD!

      Executăm lucrări de pavare curți, parcuri, alei, centre comerciale, parcări, etc. din beton amprentat, beton dezactivat, beton periat, pavaj beton superfinisat si pardoseli epoxidice, TEL. 0800 472 410  de asemenea ne ocupăm și cu excavatul si nivelatul  terenului,  ( săpăm fundații, fose septice, piscine, șanțuri, canalizări, decopertări, etc. ) deținem excavatoare și camioane de mici dimensiuni ce fac posibil accesul în spatii greu accesibile. 

De ce este important sa acordam atenție calității manoperei si nu prețului?

       Faptul că, de cele mai multe ori, suntem tentați sa optăm pentru cel mai mic preț nu este o noutate și nu trebuie tratat drept un subiect tabu. Influența prețului asupra modului de achiziție este o realitate. Totuși, conform spuselor experților, alegerea în funcție de cel mai mic preț manoperă pavaj din beton amprentat este o practică fundamental greșită. În schimb, aceștia ne recomandă să ne îndreptăm atenția către calitatea execuției lucrărilor.

        De exemplu, echipele care practică preturi foarte mici maschează de cele mai multe ori o lipsă a experienței  forțând termenul de predare al lucrărilor, sărind peste mai multe etape ( precum tratarea post turnare a betonului )  ori  fac rabat de la materiale ( punând  o grosime de beton mai subțire decât cea recomandată de specialiști și de o calitate mai slabă). Totodată, un preț mai mare nu garantează nimănui o lucrare de foarte buna calitate. Înțelegem, așadar, de ce prețul nu este un indice corect. 

        Mai mult decât atât, experții ne recomandă că atunci când studiem piața , să solicităm oferte cât mai multor specialiști. De asemenea, odată intrați în posesia ofertelor, acestea trebuie studiate în detaliu pentru a identifica serviciile incluse. Nu veți fi surprinși să observați că ofertele cu tarife mai mici nu reflectă, de regulă, nevoile reale si complete ale solicitantului. astfel, până la finalizarea lucrărilor, cumulul tarifelor ascunse vor face ca investiția să depășească cu mult oferta inițială .

 

            PRETURI  PAVAJE DIN BETON AMPRENTAT

 

   Prețul pavajului din beton amprentat variază în funcție de fiecare lucrare in parte începând cu:

- 70lei -  100lei/m2  include manopera, fibră de polipropilenă, colorantul întăritor si rășina protectoare ( fără beton, fără plasa de fier )

-130lei - 160lei/m2  toate materialele incluse ( manopera, plasă de fier, fibră de polipropilenă, colorantul întăritor, rășina de protecție si betonul  ( B 350  C 20/25 cu o grosime de 8 - 10cm ) lucrarea finalizată.

PAVAJE DIN BETON AMPRENTAT ÎN BISTRIȚA-NĂSĂUD
www.pavajebetonamprentat.eu