· 

Beton Amprentat Constanța-Oferta pret 2024

BETON AMPRENTAT CONSTANTA

BETON AMPRENTAT CONSTANTA

 

     De ce este important sa acordam atenție calității manoperei si nu prețului?

       Faptul că , de cele mai multe ori , suntem tentați sa optăm pentru cel mai mic preț nu este o noutate si nu trebuie tratat drept un subiect tabu . Influenta prețului asupra modului de achiziție este o realitate . Totuși , conform spuselor experților , alegerea in funcție de cel mai mic preț manoperă pavaj din beton amprentat este o practică fundamental greșită . In schimb , aceștia ne recomandă sa ne îndreptăm atenția către calitatea execuției lucrărilor .

        De exemplu , echipele care practică preturi foarte mici maschează de cele mai multe ori o lipsa a experienței  forțând termenul de predare al lucrărilor , sărind peste mai multe etape ( precum tratarea post turnare a betonului )  ori  fac rabat de la materiale ( punând  o grosime de beton mai subțire decât cea recomandata de specialiști . Totodată , un preț mai mare nu garantează nimănui o lucrare de foarte buna calitate . Înțelegem , așadar , de ce prețul nu este un indice corect. 

        Mai mult decât atât , experții ne recomanda ca atunci când studiem piața , sa solicităm oferte cât mai multor specialiști . De asemenea , odată intrați în posesia ofertelor , acestea trebuie studiate în detaliu pentru a identifica serviciile incluse . Nu veți fi surprinși să observați ca ofertele cu tarife mai mici nu reflectă , de regulă , nevoile reale si complete ale solicitantului . astfel , până la finalizarea lucrărilor , cumulul tarifelor ascunse vor face ca investiția să depășească cu mult oferta inițială .

            PRETURI  PAVAJE BETON AMPRENTAT

   Prețul pavajului din beton amprentat variază în funcție de fiecare lucrare in parte începând cu:

- 70lei -  100lei/m2  include manopera , fibră de polipropilenă , colorantul întăritor si rășina protectoare ( fără beton , fără plasa de fier )

-130lei - 160lei/m2  toate materialele incluse ( manopera , plasă de fier , fibră de polipropilenă , colorantul întăritor , rășina de protecție si betonul cu o grosime de 8 - 10cm ) lucrarea finalizată

         Executam lucrări de pavare cu beton amprentat in Constanța Tel 0800 940 909 .  Pavajele din beton amprentat  se pot realiza oriunde se poate turna  beton ,  indiferent de climat . Pot fi realizate suprafețe frumoase si durabile care să depășească din toate punctele de vedere pavajul clasic și pavajul cu pavele sau dale.  Firma noastră din Constanța execută lucrări de  pavare cu beton amprentat  și  pavare cu beton elicopterizat  .  Societatea noastră de pavare cu beton amprentat  Constanța poate realiza cu succes orice lucrare , fiind totodată o soluție ideală pentru amenajarea zonelor rezidențiale , stațiilor de benzină , parcurilor de distracție , teraselor , centrelor comerciale , parcărilor , aleilor pietonale , drumurilor de acces , trotuare , în perimetrul piscinelor , caselor , etc. Pavajul din beton amprentat este o soluție  deloc de neglijat si greu de egalat de restul  pavajelor decorative  ,  acesta fiind considerate vârful tehnologiei și al inovației in materie de pavaje .

     Executam lucrări in Constanța si in toata tara la un preț rezonabil si fără costuri suplimentare pentru deplasare , avem puncte de lucru in toate județele tarii  ,

PAVAJ BETON AMPRENTAT CONSTANTA

beton amprentat constanța
www.pavajebetonamprentat.eu

LASATI UN MESAJ

Completând acest formular , cu cat ne scrieți mai multe detalii despre lucrarea ce urmează a fi realizată cu atât oferta va fi mai exactă , Răspundem la toate mesajele în cel mai scurt timp posibil,

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.