· 

Beton Amprentat Ploiești-Oferta 2024 Tel. 0764190729

PAVAJ BETON AMPRENTAT PLOIESTI

Beton amprentat

 Firma noastră din Ploiești se ocupă cu executarea lucrărilor de pavare cu beton amprentat  , beton dezactivat , beton periat si pavare cu beton super finisat Pavajele din beton amprentat se pot realiza oriunde se poate turna beton , indiferent de climat .

De ce este important sa acordam atenție calității manoperei si nu prețului?

       Faptul că , de cele mai multe ori , suntem tentați sa optăm pentru cel mai mic preț nu este o noutate si nu trebuie tratat drept un subiect tabu . Influenta prețului asupra modului de achiziție este o realitate . Totuși , conform spuselor experților , alegerea in funcție de cel mai mic preț manoperă pavaj din beton amprentat este o practică fundamental greșită . In schimb , aceștia ne recomandă sa ne îndreptăm atenția către calitatea execuției lucrărilor .

        De exemplu , echipele care practică preturi foarte mici maschează de cele mai multe ori o lipsa a experienței  forțând termenul de predare al lucrărilor , sărind peste mai multe etape ( precum tratarea post turnare a betonului )  ori  fac rabat de la materiale ( punând  o grosime de beton mai subțire decât cea recomandata de specialiști . Totodată , un preț mai mare nu garantează nimănui o lucrare de foarte buna calitate . Înțelegem , așadar , de ce prețul nu este un indice corect. 

        Mai mult decât atât , experții ne recomanda ca atunci când studiem piața , sa solicităm oferte cât mai multor specialiști . De asemenea , odată intrați în posesia ofertelor , acestea trebuie studiate în detaliu pentru a identifica serviciile incluse . Nu veți fi surprinși să observați ca ofertele cu tarife mai mici nu reflectă , de regulă , nevoile reale si complete ale solicitantului . astfel , până la finalizarea lucrărilor , cumulul tarifelor ascunse vor face ca investiția să depășească cu mult oferta inițială .

 

  PRETURI  PAVAJE BETON AMPRENTAT PLOIEȘTI

 

   Prețul pavajului din beton amprentat variază în funcție de fiecare lucrare in parte începând cu:

- 70lei -  100lei/m2  include manopera , fibră de polipropilenă , colorantul întăritor si rășina protectoare ( fără beton , fără plasa de fier )

 

-130lei - 160lei/m2  toate materialele incluse ( manopera , plasă de fier , fibră de polipropilena , colorantul întăritor , rășina de protecție si betonul cu o grosime de 8 - 10cm ) lucrarea finalizată

Beton amprentat Ploiești Prahova

beton amprentat Ploiești
www.pavajebetonamprentat.eu